sunnuntai 9. helmikuuta 2014

10 outoa faktaa + uusi ulkoasu + IG


Moikka! Amanda oli meillä nyt yötä ja on vieläkin täällä mun kanssa, joten eilen aateltiin tehdä jokin video. Mietittiin pitkään videoaiheita ja sit päädyttiin siihen että keksimme toisistamme 10 outoa faktaa, kerroimme ne ja sitten teimme pienen ''esimerkin'' sinne perään ;)

   Kommenttei saa laittaa et mitä tykkäsitte ja niin, ja kun lopuksi sanottiin niin voi laittaa muutakin videoaiheita, niin voidaan ehkä tehdä enemmänkin kun ollaan toistemme luona. Ja muutenkin erikoispostausideoita KIITOS!! ;)

Pyysin myös mimosalta uuden bannerin kun halusin taas jotain uutta, ja sain omaan mieleeni aivan ihanan bannerin, kiitos mimosa! 



Ja muutenkin vaihdoin ulkoasua ja siitä tuli mulle oikein mieluinen! Mitä te tykkäätte? Tein muuten tonne uuden sivun eli toi Erikoisoistaukset, sinne laitoin omasta mielestä kaikki!

Tein myös tänään blogilleni virallisen INSTAGRAM sivun. Kaikki menkää seuraamaan @mellujavaida instagramiin, seurailen tuttuja heppakavereitani siellä. Myös oma 'lifestyle' instagramini on @mmelisah !! Blogini instagram tilille päivittelen ahkerasti heppakuvia.


Kaikki menkää seuraamaaan!!! 

~melisa

2 kommenttia:

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin