maanantai 4. marraskuuta 2013

#132 kuulumisia + ratsastajan varusteet videopostaus

moi!
kerron tässä postauksessa nyt viimeviikkojen kuulumisia.
mulla on ollut nyt tässä muutama tunti viikossa, en oikeen muista niistä hirveästi
mutta tiistaina mä menin siis tunnille lindan kanssa ja idakin tuli sitten siihen. aluksi me tehtiin paljon isoja voltteja että saataisiin sisä, ja ulkopohje läpi. se meni ihan ok mut vaida on ollu nyt sairasloman jälkeen tosi vaikee ratsastaa ja aina välillä menee pää pystyssä tai sitten painaa tosi paljon kädelle, eikä oo peräänannossa vaan pää alhaalla. sitten alettiin tekemään jotain väistöjä ja jotkut meni ihan ok jotkut ei. iia sanoi että mun ja idan pitäisi vaihtaa hevosia kesken tunnin, kun mulla on aika kova käsi välillä niin kun mä menen daisyllä niin jos sillä on kova käsi niin se menee pää pystyssä. mulla meni sen kanssa ihan hyvin. ja sitten lopuksi taas vaihdettiin hevosia niin vaida oli tosi hyvä sen jälkeen.



XD haha otin vähän kuvia ni sit tää ihana vähä irvisteli kameralle XDD 

no täs on nyt tapahtunut vähän kaikenlaista, en enää muista mitä :D mut vaida ei siis ole oikeen ollut hyvä, ei yhtään kuuntele pohjetta ja menee minne haluaa. välillä se on aluksi hyvä mutta jos antaa hetkeksikään kävellä pitkin ohjin ni se on sen jälkeen ihan kamala.. mut joo eiköhän tää tästä, nyt on sit koko talvi aikaa treenaa! 

kävin eilen (sunnuntaina) kaupungissa katin ja essin kanssa. ei siellä hirveesti oikeen mitään vaatekauppoja ollut auki mut chillailtiin prismassa ja sokkarilla ja käytiin meijän ravintolassa sitten syömässä.
meijän limsat XD haha yrittäkääs arvata mikä oli kenenkin? meitä oli siis minä, essi & kati.

ja tässä meidän pitsat! namm nyt tekee kovasti mieli ..

kävin sitten illalla ratsastamassa. alussa se oli tosi hyvä kaikissa askellajeissa mut sit annoin kävellä ja siit tuli kamala, en oikeen pystyny hirveesti tekee mitää ku ihan possuili mut sit ravissa vaan pidin ympyrällä että ois avuilla edes jotenkin. sit vaan keventelin ja lopetin.


meil on semmone omenalikiitti ni me ei voida pitää sitä sen karsinassa, ku se ehti olla sillä 30s ni se oli jo purru sen kahtii ni se ois sen hotkinu heti, ni me annetaan sitä aina välillä. eilen siis annoin ja se on nii himona siihen et se on kaula pitkänä ja pää vinossa, se tekis mitävaa et sais sen syötyy kokonaa! :D 

nyt oon siis kotona kipeenä, mul on huono olo ja maha kipee. katon tääl vaa telkkarii :') väsäsin tylsistyneenä uuden bannerinkin äskön, se on ihan tavallinen mut toivottavasti tykkäätte. mulle saa tottakai tehä bannerin jos haluutte! ihan mitä tahansa kuvia saa käyttää! 

joosiis kuvasin paripäivää sitten ratsastajan varusteet -videpostauksen. siinä on melkeen kaikki varusteet, paitsi kypärä, hanskat ja saappaat otin sinne mutta nyt vasta hoksasin että unohin esitellä siinä saappaat ja kannukset.. :D no mut ei se haittaa, ja siit tuli iha semipitkä mut toivottavasti jaksatte kattoo! :D 
                   

kommentoikaas mitä mieltä tästä postauksesta ja muutenkin sais postausideoita tulla! :) 
mut löytää muuten instagramista nimellä mmelisah
ask.fm:istä nimellä mmelisah
kyselkää ja seurailkaa! kiitos :-) 

~ mellu
                   

2 kommenttia:

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin